Cockburn Vintage Portvin, årgang 1963

1963
Cockburn
2245 kr.

Der er tale om ren klasse - masser af frugt i næsen, såsom dadler, figner og orange. Det går igen i smagen, som er afstemt mellem en lækker smag af tørret frugt, lidt lakrids og orange. Eftersmagen er lang og hængende.

Nogle meget flotte flasker, der til fulde viser 1963 årgangens potentiale, og med masser af vintage karakter. Køb mens du stadig kan finde sådanne vine.

Ikke på lager

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Vingård Quinta dos Canais
Årstal 1963
Anmeldelser
Lidt om huset Cockburn

Cockburn blev stiftet i 1815 og er et udpræget engelsk hus og er det mest sælgende portvinshus i England. Cockburn er et traditionelt engelsk hus, der laver tørre og pålidelige vintage ports. Rygraden i Cockburn's vintage ports er Quinta dos Canais, der ligger langt oppe i Douro dalen og lige overfor en anden meget kendt Quinta - Quinta de Vargellas og Quinta do Tua, der fungerer som Cockburn's center i Douro dalen.

Cockburn producerer klassiske vintage portvine og efter "nogle" interessante beslutninger ved ikke at udgive vintage 1977, men i stedet for 1978 (ligesom Noval) har kvaliteten været stærkt stigende siden slutningen af 1990'erne.

Cockburn 1963 er en fremragende portvin og et studie i klassisk vintage port lavet af et traditionelt engelsk hus, medens Cockburns 1983 muligvis er årgangens bedste vin - med de klassiske dyder fra Cockburn med frugtige, kraftige vine. Deres 1970 og 1985 er ligeledes meget anbefalelsesværdige.

Læs mere om huset

Kom og smag et bredt udvalg

Åbent hus alle lørdage fra 11-13.

Ønsker du at komme forbi så skriv til os, så åbner vi hellere end gerne.

Meld din ankomst