Taylor's Very Old Single Harvest Port

1966
Taylor's
2375 kr.

94 point parker

"The 1966 Single Harvest Tawny Port (i.e., a Colheita) is a traditional blend, aged in French and American oak. It comes in at 183 grams per liter of residual sugar. Surprisingly rich and fresh, this seems younger than its age. The complexity here is not quite as great as with some and the nuances of molasses and the like are controlled. On the other side of the coin, it has a rather sensual texture, finishing with a sugary burst. Underneath is the expected acidity and a bit of pop. Overall, it is rather seductive and quite delicious. Note that this will be released in January 2016, part of Taylor's old Colheita releases.

Ikke på lager

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Vingård Douro valley
Årstal 1966
Anmeldelser
Lidt om huset Taylor's

Når man taler om portvin og ikke mindst vintage port, så er Taylors (Taylor, Fladgate & Yeatman) et "must". År efter år producerer Taylors noget af det bedste Vintage portvin der findes.

Portvinen er måske ikke altid den der vinder de store smagninger i de første år, men på sigt er Taylors altid blandt de bedste. Firmaet er oprindelig grundlagt i 1692 af Job Bearsley - mens navnet Taylors først indtræder fra 1816. Taylors Vintage portvin stammer hovedsagelig fra 2 quintaer - med den berømte Quinta de Vargellas i spidsen samt Quinta da Terra Feita.

Taylors laver derfor også endog meget god single Quinta vin fra de 2 ejendomme. Taylors vintage portvin er næsten helt sort og utilnærmelig som ung og, som en vis Parker udtrykker det - så smager Taylors som Latour på stesolid.
De bedste årgange: Alle årgange - men specielt år 1963, 1970, 1977, 1983, 1985, 1992, 1994, 1997, 2000, 2003 & seneste med 2016, 2017 & 2018 er fantastiske og 1992 og 2003 har begge opnået de magiske 100 Parker point - tæt fuldt af årgang 2017.
Taylors Quinta de Vargellas laver super vine og som er blevet bedre siden starten af 1980'erne og vi vil specielt gerne fremhæve 1987, 1991, 1995, 1996. Vi vil især fremhæve Taylors evne til altid at komme ud I toppen af egne smagninger og med en evne til at bare blive bedre og bedre med årene.

Læs mere om huset

Kom og smag et bredt udvalg

Åbent hus alle lørdage fra 11-13.
Vi åbner næste gang den 23 januar - skriv hvis vi kan hjælpe med noget før så åbner vi gerne.
Nærumgårdsvej 7, 2850 Nærum

Ønsker du at komme forbi så skriv til os, så åbner vi hellere end gerne.

Meld din ankomst