Quinta da Romaneira, Vintage Portvin

2018
Quinta da Romaneira
499 kr.

Meget limiteret mængder af den den store årgang 2018 - kun 555 kasser.

Quinta da Romaneira har heldigvis besluttet sig for at lave vintage portvin i 2018 årgangen. Carlos Agrellos er winemaker på denne limiterede vin, hvor der kun laves i 555 kasser til hele verden. Quinta da Romaneira’s ejer og chef Christian Seely, der tillige er direktør for Noval, mener at 2018 bliver en milepæl for Quinta da Romaneira og vi er selv stolte over at kunne tilbyde den til det danske marked.

Vi regner med at vores vejledende udsalgspris bliver 499 kr/fl. (forbehold for udsolgt eller de bliver revet væk grundet høje point for 2018).

En-primeur tilbud på 369 kr (incl. moms).

På lager

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Vingård
Årstal 2018
Anmeldelser
Lidt om huset Quinta da Romaneira

Allerede da man lavede demarkationen af Douro dalen i 1757 var der plantet vin på Romaneira.

Quinta da Romaneira er med sine 412 ha, den tredje største enkelt Quinta (gård) i Douro dalen, og er samlet af 12 originale quintaer primært op igennem 1800'tallet og har haft sin nuværende størrelse siden 1942.
I mange år levede Quinta da Romaneira et stille liv med produktion af gode vintage og tawny portvine, samtidig med at de solgte portvin til de store huse.

Da Quinta da Romaneira kom til salg i 2003, øjnede Christian Seely muligheden for at få fat i denne unikke Quinta med sine over 3 kilometer vinmarker ned til Douro floden og med sine 412 ha kun A-klassificeret vinmarker. Derudover har man marker fra Douro floden og helt op til 600 meters højde, hvilket giver mange muligheder for at give optimale forhold for de mange forskellige druer og producere friske vine.

 

Christian Seely er og var ligeledes Direktør på det kendte Quinta do Noval (fra 1993), samt fra 2001 ligeledes Adm. Direktør for hele AXA vin portfolio (der blandt andet tæller Chateau Pichon Baron 2 cru. i Bordeaux, Chateau Suduiraut, 1 Cru i Sauternes med flere).

Her fik han lejlighed til at lave det man selv ønsker og dyrke vin der kun kommer fra en enkelt Quinta. Sammen med André Esteves, en Brasiliansk forretningsmand ejer han i dag Quinta da Romaneira, der siden 2004 er gennem istandsat.

 

Kvaliteten på vinene er tårnhøje og der laves en portfolio af Vintageportvine, Late Bottled Vintage og top Tawny, samt friske og sprøde hvidvine, produceret i højderne så de bevarer deres sprødhed. Deres rødvine er blandt de bedste i Douro dalen og har to gange været på The Wine Enthusiast's top 100 liste og Cellar selection.

 

Læs mere om huset

Kom og smag et bredt udvalg

Åbent hus alle lørdage fra 11-13.

Ønsker du at komme forbi så skriv til os, så åbner vi hellere end gerne.

Meld din ankomst